torsdag 13. mars 2008

Sandvikarevyen 2008














I år var det satt håpefulle forventninger til skolerevyen på Sandvika, ettersom dette var vår første revy. Revyen vi alle hadde gledet oss til startet som om vi bokstavelig talt var i himmelen, nemlig med Buddha, Jesus, Gud og djevelen. Med mye musikk, dans og festlige sketsjer ble det ikke noen fiasko, slik som navnet tilsier, «Oppskrift på fiasko».


Lyd og lys lagde en spennende stemning, men sved litt mye i øynene ettersom lyset var en smule sterkere enn nødvendig. Revyens danser var det jeg personlig syntes var aller best. Danserne strålte som fyrverkeri på himmelen, og gjorde det knallbra! Spesielt morsomt var det å se at det var to gutter som virkelig utpekte seg som dansere.


Når det kommer til skuespill, var det B-gjengen på gamlehjemmet som slo best igjennom hos meg. Skuespillerne som deltok her, var utrolig flinke, og hvem vet om noen av disse blir store skuespillere en dag i framtiden. Alt i alt var skolerevyen for Sandvika videregående skole en morsom revy med mye fart og humor, men også noen manglende poenger. Selv er jeg rimelig enig i bedømmelsen «fire».

Thea 1sta

Ingen kommentarer: